ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 30 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Για αδιαφανή τρόπο πρόσληψης 30 ατόμων για τα ΚΔΑΠ Φλώρινας κατηγόρησαν τη Δημοτική αρχή οι δημοτικοί Σύμβουλοι της ελάσσονος και μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντινίδης και Τορλαχίδης. Όπως είπαν οι προσλήψεις των 30 ατόμων οι οποίοι είτε είναι φίλοι, συγγενείς δημοτικών συμβούλων, αντιδημάρχων  και προϊσταμένων της Δημοτικής Αρχής δεν είναι ηθικές και σωστές καθώς έγιναν χωρίς να δημοσιευτεί προκήρυξη για την πρόσληψη τους.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος απαντώντας στη θέση αυτή των δημοτικών συμβούλων τόνισε ότι τα 30 άτομα προσελήφθησαν με αναθέσεις έργου δύο μηνών για να λειτουργήσουν άμεσα οι δομές των ΚΔΑΠ στην Φλώρινα έως ότου ψηφιστεί ο κανονισμός λειτουργίας και δημιουργίας των ΚΔΑΠ για να εξασφαλιστούν τα χρήματα από το ΕΣΠΑ υπογραμμίζοντας ότι όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα γίνει προκήρυξη των θέσεων αυτών για την πρόσληψη των ατόμων που θα καλύψουν τις ανάγκες των ΚΔΑΠ Φλώρινας. Οι δημοτικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας καταψήφισαν το θέμα αυτό αντιδρώντας στην αδιαφανή διαδικασία πρόσληψης των 30 αυτών ατόμων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ