Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΥΑΛΙΟΥ

Ξεκινάει το νέο πρόγραμμα ενημέρωσης των Επαγγελματιών-Καταστηματαρχών Χώρων Εστίασης, Ψυχαγωγίας και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, από τη ΔΙΑΔΥΜΑ και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανακύκλωση του γυαλιού. Ήδη, από τις αρχές Ιουνίου 2015, σε κάποια καταστήματα στον Δήμο Φλώρινας δόθηκαν δωρεάν ειδικές ανθεκτικές πλαστικές τσάντες για τη συγκέντρωση των γυάλινων συσκευασιών.
Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 λοιπόν, εκπρόσωποι της ΔΙΑΔΥΜΑ μαζί με εργαζομένους του Δήμου Φλώρινας, θα ενημερώσουν τους καταστηματάρχες για την ανακύκλωση του γυαλιού, όπου θα δίδεται στα καταστήματα ενημερωτικό φυλλάδιο και επιστολή, καθώς και άλλα δώρα. Σε καταστήματα που δεν έγινε ενημέρωση τον Ιούνιο 2015, θα δίδεται μεγάλη ανθεκτική πλαστική τσάντα, για να συγκεντρώνονται οι γυάλινες συσκευασίες και εν συνεχεία να τοποθετούνται στους ειδικούς κώδωνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.