ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα διανομής τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στην Θωμαή Αδάμου ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόνοιας κ. Γιαννακίδης υπογραμμίζοντας πως τα προϊόντα που θα διανεμηθούν να είναι κρέας και λαχανικά έτσι ώστε να συμβάλουμε και στην προστασία της υγείας των πολιτών αυτών και να μην του φορτώνουμε με υδατάνθρακες που είναι κακοί παράγοντες για την υγείας.
Ο κ. Γιαννακίδης επεσήμανε ακόμα πως σύντομα θα ξεκινήσει και το πρόγραμμα ειδικά σχολικά γεύματα για την αντιμετώπιση του υποσιτισμού των μαθητών που απασχολεί και την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας που τα τελευταία χρόνια αυξάνεται ραγδαία. «Έχουμε την υποχρέωση ως πολιτεία και ως φορείς να δώσουμε και την ψυχή μας για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας» τόνισε τέλος «και ιδίως τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και τα παιδιά».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)