Νίκη του Αριστοτέλη στην πρώτη αγωνιστική της Γ' Εθνικής στο μπάσκετ

Με το (πρώτο του) ροζ φύλλο αγώνα επέστρεψε από την Πτολεμαΐδα ο Αριστοτέλης στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής στο μπάσκετ! Μια σημαντική νίκη για την ομάδα μπάσκετ του Αριστοτέλη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η οποία ήρθε μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μέσα στην Πτολεμαΐδα.
Στα συν της νίκης αυτής είναι το γεγονός ότι η ομάδα παρόλο που στήθηκε πιο αργά από τις άλλες ομάδες της Γ’ Εθνικής και ολοκλήρωσε τις μεταγραφές πριν από 15 μέρες, έχοντας μόνο ένα φιλικό παιχνίδι, έδειξε ότι έχει όλα αυτά τα στοιχεία ώστε να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Όλοι οι παίχτες που αγωνίστηκαν πρόσφεραν ότι μπορούσε ο καθένας καλύτερο και το γεγονός ότι η ομάδα στα τελευταία 6 λεπτά της τελευταίας περιόδου βρέθηκε να χάνει με 5 πόντους και στο σημείο αυτό να εγκαταλείπει μάλιστα τη μάχη τραυματισμένος ο Σπύρος Κέκελης, κατάφερε να δείξει «μέταλλο νικητή» ανατρέποντας το σκορ.Ύστερα από τον πρώτο αυτό παιχνίδι, η εκτίμηση είναι είναι το μέλλον διαγράφεται ευοίωνο καθώς με την πάροδο των αγώνων η ομάδα θα αποκτά και την απαιτούμενη σταθερότητα στην άμυνα και στην επίθεση.
Το Δ.Σ. του Αριστοτέλη και η ομάδα μπάσκετ ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας από τη Φλώρινα και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα. Επόμενο εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή στις 17:00 στο ΔΑΚ Φλώρινας με αντίπαλο την Μελίκη. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Φλώρινας να έρθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει σε μία ακόμα νίκη.
Διαιτητές: Ζιώγας, Σταθόπουλος.
Δεκάλεπτα: 14-21, 29-40, 45-53, 64-69
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Μορουζίδης): Μαλούτας 19 (1), Τούζος 1, Καλομενίδης 7, Τσολάκης, Κλωνάρας 14 (1), Τσιαγκλάντανος 15 (3), Σαχπατζίδης, Πανίδης 8, Πλεξίδας, Παναγιωτίδης, Χατζηνεράτζης, Ναϊκλής.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Μαυρουδίου): Μαυρουδίου 10 (1), Κέκελης 7 (1), Βίτκας 5, Παπαδημητρίου 10 (2), Ρούζιος 12 (1), Καραμπατάκης, Κεσίδης, Συμεών, Βασιλείου, Παπαπαϊωακείμ 25.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ