Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

53 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 91 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη συμμετοχή δεκάδων εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε η ημεριδα με θέμα «Σχεδιάζω, υλοποιώ και συμμετέχω σε περιβαλλοντικά προγράμματα» που διοργανωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης – Μελίτης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και τους Σχολικούς Συμβούλους Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινα στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Εβδομάδας. 
Όπως είπε η Σχολική Σύμβουλος κ. Στέλλα Κασιδου στην Π.Ε Φλώρινας το σχολικο ετος 2014-2015 υλοποιηθηκαν 53 προγράμματα στα οποία συμμετείχαν 91 εκπαιδευτικοι απο τα οποία τα 21 ήταν περιβαλλοντικά προγράμματα,  τα 18 πολιτιστικά και τα 14 Αγωγής Υγείας. "Στόχος αυτών των προγραμμάτων " πρόσθεσε " είναι να διαμορφωθουν εναλλακτικές διδακτικες πορείες,  να υιοθετουνται εναλλακτικές πρακτικές οργάνωσης της διδασκαλιας, να ενισχύει τα ενδιαφέροντα των μαθητών και να δίδεται η δυνατότητα γνώσης έξω απο το προκαθορισμένο πλαίσιο της σχολικής αίθουσας ".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.