Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ"

“Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο για τη τιμή που θα πωλείται το πετρέλαιο θέρμανσης ούτε τι θα γίνει με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης " τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο εκπρόσωπος των πρατηριούχων υγρών καυσίμων Φλώρινας Θεόδωρος Ουλιάρης. Όπως είπε τα φορτηγά έχουν ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη εμείς θα γεμίσουμε τις δεξαμενές αλλά δεν θα μπορούμε να προμηθεύσουμε τους καταναλωτές αφού ακόμα δεν έχουμε επίσημη θέση του Υπουργείου για τη τιμή στην οποία θα πωλούμε το πετρέλαιο. Επεσήμανε δε τέλος πως ακόμα και αν η τιμή κυμανθεί μεταξύ 85-88 λεπτά το λίτρο, λόγω της πτώσης παγκόσμια της τιμής του πετρελαίου, είναι πάλι πολύ ακριβό για τους κατοίκους της Φλώρινας που θα πρέπει να ανάβουν καλοριφέρ για 9 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.