ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΚΥΠΕΛΟ ΞΙΦΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για έκτη συνεχή χρονιά η ακριτική μας πόλη και ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας διοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων το Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 στο Δ.Α.Κ Φλώρινας.

Το ένα μετά το άλλο, καταρρίπτονται τα οργανωτικά ρεκόρ 12 χώρες και 93 συνολικά αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή, από τους οποίους 36 Έλληνες (οι 10 αθλητές του ΟΞΙΦ) και 58 ξένοι. Αργεντινή, Σαουδική Αραβία, Μεγάλη Βρετανία, Βουλγαρία, Σερβία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Τουρκία (με 19 αθλητές!), Ρουμανία και βέβαια η Δανία που μας τιμά για 6η συνεχή χρονιά με την παρουσία της θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα αγωνιστικό μαραθώνιο.
Στο ομαδικό συνολικά 14 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή ενώ 10 διαιτητές από τους οποίους 4 Φλωρνιώτες θα δοκιμάσουν την κρίση τους..
Για τρεις μέρες η Φλώρινα θα είναι στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Ξιφασκίας και θα γεμίσει η πόλης μας από αθλητές - προπονητές - συνοδούς και θεατές.
Καλούμε όλους τους Φλωρινιώτες και ιδιαίτερα την νεολαία μας να έρθουν και να στηρίξουν την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και ιδιαίτερα των αθλητών του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας να απολαύσουν συναρπαστικές μονομαχίες και θέαμα που θα τους μείνει αξέχαστο!

Η είσοδος για το κοινό είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και το πρόγραμμα έχει ως εξής:            

Σάββατο 19/10/2015
 9:30 έως 18:00 ( προκριματικά)
19:00 τελετή έναρξης και τελικοί αγωνίσματος

Κυριακή 18/10/2015
9:30 έως 15:00 Ομαδικά αγωνίσματα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

   Η Οργανωτική Επιτροπή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)