Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕΛΤΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 17-12-2015, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2020.

Παρέμβαση του βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα στην Μόνιμη Ειδική Επιτροπή Περιφερειών στις 17-12-2015, με θέμα των στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας για την νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.Ο κ. Σέλτσας ως μέλος της ειδικής επιτροπής περιφερειών συμμετείχε στην συνεδρίαση, κατά την οποία παρουσιάστηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για την προγραμματική περίοδο 2014-2010. Η παρουσίαση έγινε από τον περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη και στελέχη της Περιφέρειας. Κατά την παρέμβαση του ο κ. Σέλτσας αναφέρθηκεστο ειδικό μειωμένο τιμολόγιο που διεκδικεί η περιφέρεια για τους κατοίκους της Δ. Μακεδονίας, αλλά και στην τήρηση τωνπεριβαλλοντικών όρων της εξορυκτικής δραστηριότητας του ορυχείου της Αχλάδας.Πρότεινεεπίσης την χρήση μέρους του τοπικού πόρου, ώστε να διευκολυνθεί η κάλυψη της ιδίας συμμετοχής των κατοίκων της Δ. Μακεδονίας σε επιδοτούμενα προγράμματα ενεργειακής απόδοσης, όπως του «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», ώστε άμεσα να μειωθούν οι ενεργειακές τους ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.