Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η 40ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΝΝΑ ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ INVESTMENT ANALYSIS,SHYFHARM & MRVIX

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο στη συμπολίτισσα μας Γιάννα Τσακμάκη, η οποία μετά από τροχαίο απέκτησε κινητική αναπηρία από τη μέση και κάτω, προσέφεραν εκπρόσωποι των εταιρειών Investment Analysis, Shyfharm και MRVIX Φλώρινας. Η κίνηση αυτή των εκπροσώπων των εταιρειών χάρισαν πολλά χαμόγελα στη Γιάννα και στην οικογένεια της οι οποίοι δεν είχαν λόγια να ευχαριστήσουν όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν τη Γιάννα αναρτώντας το αίτημα βοήθειας που είχε κάνει πρόσφατα φίλης της στο facebook.
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας τόνισαν ότι η βοήθεια τους προς τη Γιάννα δε σταματάει με το αναπηρικό αμαξίδιο καθώς δόθηκε και ένα κρεβάτι για παραπληγικούς ενώ μετά από συνεννόηση με την κλινική Άγιος Λουκάς θα γίνουν δωρεάν οι εξετάσεις και η νοσηλεία έτσι ώστε η Γιάννα σύντομα να μπορεί να ξαναπερπατήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.