Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ.ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ: Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου
Κύριε Πρόεδρε, Από την ενημέρωση που είχαμε από πλευρά σας, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αντιλαμβανόμαστε ότι στο αίτημα μας για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 3ΗΣ ΥΠΕ, ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, που με υπογραφές μας ζητήσαμε στις 15.12.2015, οι Συνδυασμοί της Μείζονος και Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 23.12.2015, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΦΟΡΕΙΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.
Επειδή η διεξαγωγή Περιφερειακού Συμβουλίου χωρίς την παρουσία του αρμόδιου Υπουργείου δεν θα συνεισφέρει, ούτε στην ενημέρωσή μας για τον σχεδιασμό του Υπουργείου στον τομέα της Υγείας στη Δυτική Μακεδονία, ούτε θα οδηγήσει στο κύριο ζητούμενο που είναι, η δέσμευση του Υπουργείου με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επίλυση των καυτών προβλημάτων στον τομέα της Υγείας στην Περιφέρεια, οι υπογράφοντες τις επιστολές της 15.12.2015, ζητούμε ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ.
Τα καυτά προβλήματα του τομέα της Υγείας στη Περιφέρειά μας, προκάλεσαν τα παλλαϊκά συλλαλητήρια για τη διάσωση των Νοσοκομείων, στην Φλώρινα, την Πτολεμαϊδα και πρόσφατα στην Κοζάνη ενώ παραμένουν άλυτα και στα Νοσοκομεία των Γρεβενών και της Καστοριάς, στα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ.
Αυτή η λαϊκή εντολή για ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ορίζει το κατεπείγον του θέματος και βάζει όλους μας προ των ευθυνών μας και πρώτα από όλους τους έχοντες την θεσμική ευθύνη.
Με εκτίμηση

Εκ μέρους της Μείζονος και Ελάσσονος Αντιπολίτευσης

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.