Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΠΕ Φλώρινας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Διοικητήριο την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 κ΄ ώρα 11:00 π.μ. στην οποία θα μας τιμήσει με την παρουσία της η Φιλαρμονική του Δήμου Φλώρινας. Στην Εκδήλωση για πρώτη φορά θα δοθούν δώρα στα παιδιά των εργαζομένων της Π.Ε. Φλώρινας.
Ο Σύλλογος εργαζομένων ΠΕ Φλώρινας, η Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, οι Σχολικοί Σύμβουλοι 1ης και 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στο Νέο Πάρκο την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τα εξής μέρη:

1)      Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας στις 10:30 π.μ.
2)      Χριστουγεννιάτικα και άλλα τραγούδια από το «Κρουστόφωνο» και το 1Ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας στις 11:30 π.μ.
3)      Μεγάλη Πομπή με όλα τα παιδιά της εκδήλωσης, την ορχήστρα του 1ου Δημοτικού Σχολείου και το «Κρουστόφωνο», από το Νέο Πάρκο προς την κεντρική πλατεία στις 12:45. Θα τραγουδάμε όλοι μαζί κάλαντα, τραγούδια και θα χορέψουμε με το «Λύκειο Ελληνίδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.