Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ Λ.Κ.Δ.Μ.

Αναστέλλονται οι επικείμενες μετακινήσεις του Νοσηλευτικού προσωπικού έπειτα από την διαπραγμάτευση που είχε σήμερα το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ –παρουσία του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ της Επιχείρησης κυρίους Π. Καραλευθέρη και Ν. Φωτόπουλο- με τους Γενικούς Διευθυντές: Παραγωγής κ. Γ. Κοπανάκη, Ορυχείων κυρίας Ο. Κουρίδου, Ανθρωπίνων Πόρων κ. Γ. Δαμάσκου και της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία (ΔΥΑΕ) της ΔΕΗ Α.Ε, κυρίας Μ. Τολάκη.
Η διαπραγμάτευση οδήγησε στην εξέλιξη αυτή, με την προοπτική της δημιουργίας νέου οργανογράμματος μέσω του οποίου, η ΔΥΑΕ θα εξετάσει σε δεύτερο χρόνο την όποια αναγκαιότητα των εν λόγω μετακινήσεων, με την παράμετρο πάντα της αρτιότερης και εύρυθμης λειτουργίας του Νοσηλευτικού προσωπικού σε Σταθμούς Παραγωγής και Ορυχεία του ΛΚΔΜ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.