ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1. Ορισμός διοικητικού συμβουλίου Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμυνταίου
2. Ορισμός διοικητικού συμβουλίου ΝΠΔΔ Δήμου Αμυνταίου
3. Ορισμός μελών της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Α΄/θμιας Εκπαίδευσης
4. Ορισμός μελών της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Β΄/θμιας Εκπαίδευσης
5. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στον σύνδεσμο ύδρευσης Ολυμπιάδας και Γαλάτειας-Αναργύρων.
6. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΤΕΠΑ
7. Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής με αναπληρωτές για την επίλυση φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων για το έτος 2014.
8. Ορισμός επιτροπής ελέγχου εισαγομένων ζώων στις βοσκές για το έτος 2014.
9. Ορισμός διμελούς οργάνου από δημοτικούς συμβούλους με αναπληρωτές για τη σφράγιση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
10. Ορισμός ενός εκπροσώπου του Δήμου, ως υπόλογου για τα έργα και τις μελέτες που χρηματοδοτούνται από τον Ειδικό Ανταποδοτικό Πόρο της ΔΕΗ (παραλαβή επιταγών, πιστοποιήσεων κλπ.)
11. Ορισμός μελών για την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.
12. Συγκρότηση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας .
13. Ορισμός επιτροπής από δημοτικούς συμβούλους για τον έλεγχο των εβδομαδιαίων λαϊκών αγορών .
14. Τροποποίηση της με αριθμό 195/2014 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που αφορά την «Έγκριση καθορισμού χώρων και όρων διενέργειας της εμποροπανήγυρης του Δήμου Αμυνταίου για το έτος 2014 και σύσταση επιτροπής ελέγχου».
15. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) Αμυνταίου».
16. Διενέργεια κλήρωσης ενός δημοτικού συμβούλου ως μέλος της Επιτροπής Παραλαβής Εργασιών – Υπηρεσιών.
17. Διενέργεια κλήρωσης δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως μέλη της Επιτροπής Παραλαβής ΄Εργων αξίας μέχρι του ποσού των 7.219,37€(5.869,40€ χωρίς ΦΠΑ) και Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής ΄Εργων αξίας μέχρι του ποσού των 7.219,37€(5.869,40€ χωρίς ΦΠΑ).
18. Διενέργεια κλήρωσης ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως μέλος της Επιτροπής Παραλαβής ΄Εργων αξίας άνω του ποσού των 7.219,37€(5.869,40€ χωρίς ΦΠΑ)
19. Κλήρωση δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους για την επιτροπή εκτίμησης και καταμέτρησης Δημοτικών ακινήτων (για απ΄ ευθείας εκμίσθωση εκποίηση)
20. Ορισμός υπαλλήλων του Δήμου που θα εκπροσωπούν την Ταμιακή Υπηρεσία στην Τράπεζα για συγκεκριμένες συναλλαγές.
21. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις προτάσεις απαγορεύσεων βοσκής για τις συστάδες του Δημοτικού δάσους Τ.Κ. Βαρικού (Βραπτσίνι), Δήμου Αμυνταίου.
22. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις προτάσεις απαγορεύσεων βοσκής για τις συστάδες του Δημοτικού δάσους Τ.Κ. Λιμνοχωρίου Δήμου Αμυνταίου.
23. Εκλογή αντιπροσώπου για τον Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)