ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Με τα πιο ευοίωνα και αισιόδοξα μηνύματα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας.

Οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους τα βιβλία όλα να είναι ετοιμα για να δοθουν  στους μικρούς και μεγάλους μαθητές και οι μαθητές με το χαμόγελο στα χείλη επιστρέφουν στις αίθουσες στις σχολικές γεματοι όρεξη για μαθηση. Την πρώτη μέρα οι αυλές γεμισαν παιδικές φωνές με τους παλαιότερους να ξαναβρισκονται και τους νεότερους να γνωριζονται. Την τιμητική τους σήμερα είχαν οι μαθητές της πρώτης Δημοτικού που τώρα μπαίνουν σε εναν νεο κύκλο αυτό του σχολείου και της νέας τους μαθητικης ζωής.
Το δικό του μήνυμα προς τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απέστειλε και ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος ο οποίος τόνισε πως ο άνθρωπος μαζί με τις γνώσεις που αποκτά από το σχολείο και την αγωγή από το σπίτι και τη κοινωνία γίνεται ενεργό και χρήσιμο μέλος της κοινωνίας στην οποία ζει και αναπτύσσεται.


Από την πλευρά του ο Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας Γιώργος Λυγούρας ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα στα παιδιά της πρώτης Δημοτικού που τώρα ξεκινάνε τη νέα τους μαθητική ζωή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)