ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε.Τ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ευρεία σύσκεψη για το θέμα των δημοσιευμάτων που αφορούν το κλείσιμο του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στέφανου Μπίρου παρουσία του Κοσμήτορα της Παιδαγωγικής σχολής και εκπροσώπων του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστήμιου.
Στη σύσκεψη επισημάνθηκε για ακόμα μια φορά το άγχος που δημιουργεί στους φοιτητές του τμήματος και στους γονείς τους και τον ψυχολογικό πόλεμο που προσπαθούν κάποιοι να κάνουν τόσο στους καθηγητές της σχολής όσο και στους φοιτητές. Υπογραμμίστηκε δε ότι δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα να κλείσει το Τμήμα όσο και αν θέλουν κάποιοι να διοχετεύουν ψευδής ειδήσεις με σκοπιμότητα την απαξίωση του Πανεπιστημίου.
Από την πλευρά του ο Επίκουρος Καθηγητής του Τ.Ε.Ε.Τ. κ. Γιάννης Ζιώγας κατείγγειλε για σκοπιμότητα την Δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενάκου από το "ΕΘΝΟΣ" η οποία όπως είπε εδώ και έξι χρόνια προσπαθεί να κλείσει το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών δημιουργώντας αίσθημα ανασφάλειας σε καθηγητές, φοιτητές και στους γονείς τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)