ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


Τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένους Συμβούλους ανακοίνωσε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Συγκεκριμένα ορίζονται: Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών ο κ. Φώτης Κεχαγιάς Εντεταλμένος Σύμβουλος για την παρακολούθηση του ΕΣΠΑ και των Έργων ο κ. Κυριάκος Ιωαννίδης. Εντεταλμένος Σύμβουλος για τον Έλεγχο και τη Διαφάνεια ο κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος. Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού και Αθλητισμού ο κ. Παύλος Τσότσος. Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού ο κ. Παναγιώτης Κώττας. Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού ο κ. Δημήτρης Καρακασίδης. Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ο κ. Σταύρος Γιαννακίδης. Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ο κ. Γιώργος Αντωνιάδης.
Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου η κ. Αμαλία Κούσκουρα. Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Εμπορίου και Λαϊκών Αγορών ο κ. Χάρης Κάτανας. Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Κώστας Καναβός. Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Γούνας ο κ. Θεοφύλακτος Ζυμπίδης.
Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας – Περιβάλλοντος και Μεταφορών η κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου. Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Περιβάλλοντος και Μεταφορών η κ. Μαρία Καρυπίδου. Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας ο κ. Ηλίας Κάτανας.













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)