ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΑΒΗΣ

Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή αδασμολόγητων τσιγάρων και παράνομη οπλοκατοχή, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, 19 και 24 χρονών, στην Κοζάνη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε στάβλο 55χρονου ημεδαπού, στον οποίο απασχολούνταν παράνομα οι δύο αλλοδαποί, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από ένα μέτρο και τριάντα πέντε εκατοστά (1,35) έως ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά (1.70),  τριακόσια εξήντα επτά (367) τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική φορολογική ένσημη ταινία, διακόσια είκοσι τέσσερα (224) γραμμάρια καπνού, χωρίς την ειδική φορολογική ένσημη ταινία, ένα (1) εξάρτημα γόμωσης κενών τσιγάρων και δώδεκα (12) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ο 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια της έρευνας, αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)