ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΠΡΕΣΠΑ

Την αναγκαιότητα κατασκευής και διαπλάτυνσης του δρόμου Φλώρινας- Πρέσπας επεσήμανε για ακόμα μια φορά ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον 11 με 12 χιλιόμετρο της Εθνική Οδού Φλώρινας - Πρεσπών, κομμάτι το οποίο έχει υποστεί ζημιές λόγω των ισχυρών βροχοπτόσεων των τελευταίων ημερών.
Όπως είπε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης "από τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα όσον αφορά στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο. Είναι παλιό και απαιτεί και άλλα τεχνικά έργα για να μπορεί να εξασφαλιστεί η σωστή και ασφαλής κυκλοφορία όλων των οδηγών και κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες που οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενής για την περιοχή με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και συνεχής χιονοπτώσεις. Θα πρέπει να γίνει άμεση παρέμβαση και να επισκευαστεί ο δρόμος γιατί είναι λίαν επιεικώς επικίνδυνος. Θα συνεννοηθούμε με τη ΔΕΣΕ η οποία εδρεύει στην Κοζάνη για να γίνουν όσο γίνεται γρηγορότερα οι διορθώσεις και να λυθεί το πρόβλημα από την κατολίσθηση στο συγκεκριμένο κομμάτι».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)