ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Εξετάσεις πιστοποίησης της Ελληνικής Γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής Ιστορίας και του Ελληνικού πολιτισμού για πολίτες τρίτων χωρών διοργανώνει το Σάββατο 25 Οκτωβρίου η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης.
Με τη συμμετοχή και επιτυχία τους στις εξετάσεις αυτές οι πολίτες τρίτων χωρών μπορούν  να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος για το δεύτερο εξάμηνο του 2014. Δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης έχουν όσοι είναι πολίτες τρίτων χωρών (όχι πολίτες Ευρωπαϊκής Ένωσης) και είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και μένουν νόμιμα στην Ελλάδα.  Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας (στεγάζεται στο 1ο Λύκειο Φλώρινας), Λ. Κων/νου Καραμανλή 56, Έως και την Τρίτη, 30/9/2014 καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 17.00 – 20.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2385044858.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)