33 ΚΙΛΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

45χρονο ημεδαπό , για εισαγωγή μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν στην Κολοκυνθού Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς . Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς και συνελήφθη ο προαναφερόμενος, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε βρέθηκαν εντός του χώρου αποσκευών του οχήματος δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -32- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -32- κιλών και -960- γραμμαρίων.
Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατείχε τις ναρκωτικές ουσίες που είχαν εισαχθεί σε προγενέστερο χρόνο από την Αλβανία, με σκοπό να τις μεταφέρει προς το εσωτερικό της χώρας και ειδικότερα προς περιοχές της Θεσσαλονίκης.Κατασχέθηκαν :κάνναβη βάρους - 32- κιλών και -960- γραμμαρίων, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δύο (2) κινητά τηλέφωνα και δύο (2) κάρτες SIM.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)