Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ε.Κ.Φ. ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ως Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ κ. Μαύρο Παντελή, τον Αρχιμάγειρα της σχολής κ. Κοπάτσκα Κωνσταντίνο καθώς και τους μαθητές της Σχολής Μαγειρικής Τέχνης για την επιμέλεια της Βασιλόπιτας και των εδεσμάτων στην εκδήλωση του εργατικού μας κέντρου.

Τέτοιες δράσεις από την πλευρά τους οφείλουμε να τις αναδεικνύουμε και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αγάπη προσηλωμένοι στο έργο και στους στόχους τους.
Επίσης ευχαριστούμε την εταιρία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ, για την ανιδιοτελή και ευγενική χορηγία των προϊόντων της, όπου σε συνεργασία με τη Σχολή Μαγειρικής Τέχνης παρουσίασαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Από καρδιάς τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο                                                            Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΑΚΟΣ   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΙΤΣΗΣ       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.