Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε σήμερα, 23 Ιανουαρίου 2016, με μοναδικό κατεπείγον θέμα την έκδοση ψηφίσματος λόγω της αδόκητης απώλειας της εκλεκτής Συμπολίτισσάς μας Μαρίας Δεσποτάκη-Αριστείδου, συζύγου του Αντιδημάρχου Φλώρινας, κ. Αριστείδη Αριστείδου. Η εκλιπούσα υπήρξε εξαιρετική εκπαιδευτικός, με σημαντική προσφορά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και με δραστήρια συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα της Φλώρινας, αλλά και αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα δύο άριστων τέκνων. Η αδόκητη εκδημία της σε μια γόνιμη και δημιουργική περίοδο της ζωής της προκάλεσε συναισθήματα βαθιάς λύπης σε όλη την τοπική κοινωνίας της Φλώρινας. Για τους παραπάνω λόγους, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Νικόλαος Μουρατίδης, με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ
Α. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία της αείμνηστης Μαρίας Δεσποτάκη-Αριστείδου, δημόσια και στην οικογένειά της, ευχόμενοι η συμβολική τιμή των συμπολιτών μας στη μνήμη της εξαίρετης εκλιπούσης να απαλύνει έστω κατ’ ελάχιστον τον πόνο των οικείων της για την απώλειά της.
Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής κι ευγνωμοσύνης στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσης συμπατριώτισσάς μας και να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην Εξόδιο Ακολουθία.
Γ. Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στον εκλεκτό σύζυγο της εκλιπούσης, κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Σχολική Σύμβουλος Π.Ε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.