Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

1996 -2016. 20 χρόνια. 20 συναπτά έτη από τη σύσταση και τη λειτουργία του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.20 χρόνια με αγώνες, προσφορά, προβλήματα, διεκδικήσεις, κατακτήσεις. Με το «βάρος» (ως προς την σημαντικότητα) των είκοσι αυτών ετών να κυριαρχεί σήμερα στη δραστηριότητα του σωματείου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με την ευχή να μπορεί να πορευθεί και στα επόμενα χρόνια με την ίδια δυναμική και αποτελεσματικότητα προς όφελος της Επιχείρησης, των εργαζόμενων, της Ελληνικής κοινωνίας. Η κοπή της πίτας έγινε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου έγινε αναφορά στις τρέχουσες εξελίξεις, με το Παναττικό Συλλαλητήριο (3/2) και τη Γενική Απεργία (4/2) να βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας προκειμένου να επιτευχθεί σωστή οργάνωση, για να μπορεί να υπάρχει και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Περαιτέρω έγινε και ένας απολογισμός των δράσεων που μεσολάβησαν από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. μέχρι σήμερα: Εκδηλώσεις, κινητοποιήσεις, συναντήσεις με στελέχη της ΔΕΗ και της Κυβέρνησης, συμμετοχή σε διαδικασίες φορέων και οργανώσεων, με θέμα την Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση, ενημερώσεις, εφαρμογή απεργιακών μέτρων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Εθνικό μας καύσιμο, τον λιγνίτη και στην πρόθεση του σωματείου, το επόμενο χρονικό διάστημα, να κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση τόσο σε Εθνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο προκειμένου να αναδείξει την καθοριστική του συμβολή, να άρει κάθε προκατάληψη απέναντί του και να πείσει για την αναγκαιότητα διατήρησής του, ως βασικό στοιχείο στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Για μια ακόμα φορά το Σωματείο ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εργαζόμενους για την άψογη λειτουργία τους στην εφαρμογή των απεργιακών μέτρων, ενώ απεύθυνε κάλεσμα για συσπείρωση και δυναμική συμμετοχή σε όλα τα συλλαλητήρια που υπάρχουν προγραμματισμένα, καθώς και στη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.