Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 1η  Φεβρουαρίου 2016 η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στη 13:00 ι στο Γραφείο του Δημάρχου.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι  τα παρακάτω:
1. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ‘’ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ’’ του Βασίλειο Καλεντζή του Δημήτριου στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα.
2. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ‘’ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ ’’ του Κων/νου Γιαπουτζή του Δημήτριου στην Τ.Κ. Λεβαίας.
3. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ‘’ ΑΝΑΨΥ- ΚΤΗΡΙΟ - FAST FOOD’’ της Στεφανίας Γιοφτζίδου του Χρήστου στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα.
4. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ‘’ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ’’ του Νικόλαου Ζηκάκη του Γεώργιου στην Τ.Κ. Πετρών.
5. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ‘’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ IV, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ’’ του Αναστάσιου Τάση του Σωκράτη στην Τ.Κ. Βαρικού.
6. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ‘’ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (3 Η/Υ)’’ της Ιρίνας Αναστασιάδη του Αλέξανδρου στην Τ.Κ. Αετού.
7. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων για τρία (3) έτη στο κατάστημα ‘’ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ’’ της SEVINCH AHMEDOVA ALIEVA του ΑHMED στην Τ.Κ. Φιλώτα.
8. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων για τρία (3) έτη στο κατάστημα ‘’ ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ’’ της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΓΟΡΑΝΤΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ στην Τ.Κ. Λεχόβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.