Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΕΔΕΣΣΑΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πάνω από 200 τρακτέρ συγκεντρώθηκαν στην Εθνική Οδό Φλώρινας Έδεσσας στο κόμβο του Αντιγόνου κλείνοντας συμβολικά τον δρόμο για μια ώρα το μεσημέρι και μια ώρα το βράδυ. Όπως ανέφερε η Εκπρόσωπος των αγροτών της περιοχής του Αμυνταίου κ. Κρητικού οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εάν δεν αποσυρθεί το σχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Μπλόκο έχουν στήσει οι αγρότες της Πρέσπας και της Καστοριάς και στο κόμβο της Κρυσταλλοπηγής. Εντωμεταξύ οι αγρότες από την περιοχή της Φλώρινας θα συγκεντρωθούν σήμερα στις 12 στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών από όπου θα ξεκινήσουν πορεία προς το συνοριακό σταθμό της Νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.