Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ "HELLENIC-ALBANIAN BUSINESS RELATIONS INDEX" ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Ο Πρόεδρος κ. Σαπαλίδης Σάββας και ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Βυσσίνης Ιωάννης του Επιμελητηρίου Φλώρινας παραβρέθηκαν στην παρουσίαση των πρώτου επιχειρηματικού οδηγού ‘’Hellenic- Albanian Business Relations INDEX’’, που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα στις 26-01-2016.Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση μια και που το επενδυτικό περιβάλλον της Αλβανικής πλευράς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Την Ελληνική πλευρά εκπροσώπησαν ο Γ. Γραμματέας Εμπορικών Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων κ. Γ. Τσίπρας. Την Αλβανική πλευρά εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Πελέτη. Το Επιμελητήριό μας με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τιράνων κ. Ν. Jaka, την Πρόεδρο κα. Ines Muco Stepa και τον Αντιπρόεδρο κ. Arben Shkodra της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Αλβανίας.
Τέλος, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Φλώρινας συναντήθηκαν με τον Πρόξενο της Ελλάδος στην Αλβανίας και τους εκπροσώπους της Ελληνικής Κυβέρνησης.Οι συναντήσεις έγιναν σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, αναδείχθηκε η ανάγκη καλύτερων συνεργασιών στους τομείς εμπορίου, τεχνογνωσίας και τεχνολογίας.Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριό μας το 2014 είχε υπογράψει Σύμφωνο συνεργασίας με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Αλβανίας, το οποίο αποδέχεται η νέα διοίκηση. Έτσι σε σύντομο διάστημα θα επισκεφθούν το Επιμελητήριό μας επιχειρηματίες και παράγοντες της Αλβανικής πλευράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.