ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ "HELLENIC-ALBANIAN BUSINESS RELATIONS INDEX" ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Ο Πρόεδρος κ. Σαπαλίδης Σάββας και ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Βυσσίνης Ιωάννης του Επιμελητηρίου Φλώρινας παραβρέθηκαν στην παρουσίαση των πρώτου επιχειρηματικού οδηγού ‘’Hellenic- Albanian Business Relations INDEX’’, που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα στις 26-01-2016.Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση μια και που το επενδυτικό περιβάλλον της Αλβανικής πλευράς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Την Ελληνική πλευρά εκπροσώπησαν ο Γ. Γραμματέας Εμπορικών Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων κ. Γ. Τσίπρας. Την Αλβανική πλευρά εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Πελέτη. Το Επιμελητήριό μας με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τιράνων κ. Ν. Jaka, την Πρόεδρο κα. Ines Muco Stepa και τον Αντιπρόεδρο κ. Arben Shkodra της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Αλβανίας.
Τέλος, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Φλώρινας συναντήθηκαν με τον Πρόξενο της Ελλάδος στην Αλβανίας και τους εκπροσώπους της Ελληνικής Κυβέρνησης.Οι συναντήσεις έγιναν σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, αναδείχθηκε η ανάγκη καλύτερων συνεργασιών στους τομείς εμπορίου, τεχνογνωσίας και τεχνολογίας.Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριό μας το 2014 είχε υπογράψει Σύμφωνο συνεργασίας με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Αλβανίας, το οποίο αποδέχεται η νέα διοίκηση. Έτσι σε σύντομο διάστημα θα επισκεφθούν το Επιμελητήριό μας επιχειρηματίες και παράγοντες της Αλβανικής πλευράς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΙΑΠ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ