ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Σάββατο 23/1/16 οι ΣΑΡΙΣΕΣ έκοψαν την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα για το 2016. Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα αγώνων του Συλλόγου στο 2ο Λύκειο Φλώρινας αμέσως μετά τον αγώνα της αντρικής ομάδας με την Καστοριά. Παρόντες ήταν αθλητές, γονείς και προπονητές και των δύο τμημάτων του συλλόγου, πινγκ πονγκ και τένις. 
Όλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να χειροκροτήσουν την ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Μετά το πέρας του αγώνα αφού ευλογήθηκε από τον πάτερ η βασιλόπιτα πήρε το λόγο ο Πρόεδρος κ. Λυγούρας Γεώργιος. Στην αρχή έκανε μία σύντομη αναδρομή στο 2015 για την πορεία του συλλόγου και αφού ανέπτυξε τους στόχους για το νέο έτος μετέφερε τις ευχές του Δ.Σ. για μία επιτυχημένη χρονιά. Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους είναι κοντά στο σύλλογο και βοηθούν στην ανάπτυξή του. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Δήμο Φλώρινας και τον μεγάλο χορηγό της ομάδας κ. Παυλίδη Χρήστο για την μεγάλη τους συνεισφορά στην επιτυχημένη πορεία των ΣΑΡΙΣΩΝ μέχρι σήμερα.Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ταμίας του συλλόγου κ. Καλογήρου Γεώργιος, ο οποίο μίλησε για τις δράσεις και επιτυχίες της αντρικής και γυναικείας ομάδας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ακολούθησε ο προπονητής του τένις κ. Ζαφειρόπουλος Κων/νος ο οποίος με τη σειρά του μίλησε για το νεοσύστατο τμήμα και για τους στόχους της νέας χρονιάς.Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας που ανέδειξε τυχερό τον μικρό αθλητή του πινγκ πονγκ Ελσάμι Ζαχαρία.
Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ εύχεται σε όλους μικρούς και μεγάλους για το 2016 υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)