Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΝΙΚΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με τους αγρότες στο μπλόκο του τελωνείου της Νίκης συναντήθηκε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Ο κ. Δήμαρχος άκουσε τα αιτήματατων αγροτώνκαθώς και τα προβλήματα πουθα δημιουργηθούν στον ήδη επιβαρημένο κλάδο τους από την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου για το φορολογικό, το ασφαλιστικό και τη μείωση του κόστους παραγωγής.Κατά τη μεταξύ τους συζήτηση ο κ. Βοσκόπουλος ανέφερε ότι η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε ένα ψήφισμα για τη συμπαράστασή της στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους της περιοχής για τους αγώνες που δίνουν, αλλά και στον εμπορικό κόσμο. Δήλωσε δε, ότι ο Δήμος Φλώρινας είναι στο πλευρό τους στον δίκαιο αγώνα που δίνουν για την επιβίωσή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.