Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ" ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΟΕΦΕ.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το φροντιστήριό μας στην προσπάθειά του για συνεχή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών του παροχών συμμετείχε στα Σεμινάρια Διδακτικής της ΟΕΦΕ που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Πάτρα , στις 26 Νοεμβρίου.Επιδίωξη βασική των Σεμιναρίων με θέμα: «Σχέδια επί χάρτου – πρόσκληση στην πράξη» ήταν η διάχυση της γνώσης και η επιμόρφωση των φροντιστών που ξεκίνησε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στις Σέρρες το 2012 και συνεχίστηκε φέτος με αμείωτο ενδιαφέρον και στην Πάτρα.Διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί στον τομέα της Γλωσσολογίας (Παπαζαχαρίου Δημήτρης ) , της Ψυχολογίας (Πόρποδας Κων/νος) , των Κλασικών Σπουδών (Σακκά Βασιλική , Φουντοπούλου Μαρία – Ζωή , Μπόκολας Βασίλης , Δουζίνα Μαρίλη) , της Διοίκησης στην Εκ/ση (Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή) καθώς και Σχολικοί Σύμβουλοι (Γεωργιάδου Αγάθη) έδωσαν αφορμές για περαιτέρω σκέψεις και προβληματισμούς για τις όποιες ανάγκες προκύπτουν στη φροντιστηριακή τάξη – είτε αυτές αφορούν στο αντικείμενο διδασκαλίας είτε στην ψυχολογία του μαθητή.Μοναδική προσδοκία των διδασκόντων του φροντιστηρίου μας είναι ν’ ανταποκριθούμε επάξια στον σύνθετο ρόλο του εκπαιδευτικού στη σύγχρονη κοινωνία της γνώσης· γι’ αυτό στηρίζουμε το εγχείρημα της ΟΕΦΕ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά στην Κρήτη.
Υπεύθυνη Σπουδών
Αρετή Δήμου , Φιλόλογος
Υ.Γ. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, διδάσκοντες του φροντιστηρίου μας παρακολούθησαν το Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Αριστοτέλη με θέμα : «Αριστοτέλης: Ο homo universalis της αρχαιότητας και ο αέναοςδιάλογος με τις επιστήμες» που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα το ίδιο Σαβ/κο και αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις για τη διεξαγωγή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.