Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλεί στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του διασωστικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, σε ομάδες εθελοντών, οι οποίες παρακολουθούν τα φαινόμενα των κατολισθήσεων στους ορεινούς όγκους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Η τελετή θα γίνει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας. Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του έργου "Resilient European communities against local landslides (RECALL)", το οποίο εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε από την Διεύθυνση Ανθρωπιστικής Βοήθειας & Πολιτικής Προστασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.