ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΛΙΤΗΣ

Διαδοχικές συναντήσεις αναφορικά με το ζήτημα της τηλεθέρμανσης της Μελίτης πραγματοποίησε ο Βουλευτής του Νομού Φλώρινας κ.Σέλτσας Κωνσταντίνος.συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών και με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ Βερροιόπουλο Μιχάλη. 
Στις συζητήσεις αυτές αναζητήθηκε ο τρόπος εξεύρεσης πόρων για τη χρηματοδότηση του έργου της τηλεθέρμανσης, όπου ο βουλευτής κατέστησε  σαφές ότι το έργο είναι κοινωνικά επιβεβλημένο και ότι έχει ήδη καθυστερήσει. 
Από όλες τις πλευρές συμφωνήθηκε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους για τη συντομότερη δυνατή λύση του θέματος της χρηματοδότησης και εν τέλει της περάτωσης του έργου. Το θέμα θα εξεταστεί από το Υπουργείο στις αρχές του 2017 και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να χαθεί και άλλη ευκαιρία, όπως αυτή που χάθηκε στο παρελθόν με τη μη ένταξη του έργου σε πρόγραμμα παράλληλα με το έργο τηλεθέρμανσης της Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)