Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΚΤΕΙΛ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TOGETHER

Τα μάθατε; Τα μάθατε;
Το μυαλό των togethers είναι στα πάρτυ, τα ωραία,τα μεγάλα, τα με κόσμο, τα με κέφι. Να το γιορτάσουμε ρε παιδί μου μαζί με τους αναγνώστες μας, τους συνεργάτες μας, τους ανθρώπους που σκέφτονται την διαφήμιση σαν επικοινωνία και ξέρουν οτι η επικοινωνία είναι TOGETHER, που μας εμπιστεύονται , μας ανεβάζουν και μας έκαναν talk of the towns (μιας και βρισκόμαστε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Δυτικής Μακεδονίας) για τις προτάσεις μας, την αισθητική μας, την ποιότητα και την στήριξη των εμμονών μας στα πρωτογενή περιεχομένα.
Αρκετά με τα σοβαρα!!!
Τα κοκτέιλ είναι διάθεση, είναι πάρτι αλλά είναι και διάλειμμα. Η παραλία έρχεται πιο κοντά με το βλέμμα στραμμένο προς τον όμορφο Αγιο Δομήνικο και κοκτέιλ πολυεθνικά και ταξιδιάρικα. Οποιαδήποτε γεύση κι αν σας μαγνητίζει, είτε γλυκιά, είτε ξινή είτε και λίγο πικάντικη, το MIND bar είναι εδώ έτοιμο να φέρει τον κόσμο στο ποτήρι σας.
Εντάξει είναι Νοέμβριος και είμαστε στην Κοζάνη μας αλλά τίποτα δεν μας εμποδίζει!
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ
Την Τρίτη ελάτε να κάνουμε το Mind bar hot spot της πόλης!
Μην ξεχάσετε το Together cocktail που μαζί με το προσωπικό του Mind μεθύσαμε για να το βρούμε και να το ετοιμάσουμε για εσάς!!!
​​Η σελίδα του event στο facebook εδώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.