ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ 1ο ΕΛΛΗΟΣΕΡΒΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας συμμετείχε στο 1ο Ελληνοσερβικό επιχειρηματικό φόρουμ στις 18-3-2016 στη Θεσσαλονίκη.Στο συνέδριο , συμμετείχαν το Ελληνοσερβικό επιμελητήριο , η Κεντρική ένωση Επιμελητηρίων Σερβίας, θεσμικοί παράγοντες της Κυβέρνησης της Σερβίας, ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα, ο Πρόξενος της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη. Την Ελληνική πλευρά εκπροσώπησαν ο Υπουργός κ. Κουρουμπλής , η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Εμπορικών και Οικονομικών Σχέσεων, Επιμελητήρια των δύο χωρών καθώς και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην αναγκαιότητα συνεργασιών στα επίπεδα όπως του λιμανιού Θεσσαλονίκης, των αερομεταφορών, των σιδηροδρόμων αλλά και των εμπορικών και κατασκευαστικών συνεργασιών.
Οι επιχειρήσεις του νομού μας συναντήθηκαν με επιχειρήσεις της Σερβίας με πολύ καλά αποτελέσματα.Τέλος, συμφωνήθηκε μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας και του Προξένου της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, να πραγματοποιηθεί συνάντηση με θέμα τον ιστορικό τουρισμό στην περιοχή Βόρρας (Καϊμάκτσαλαν) και γενικά τουριστικών συνεργασιών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)