ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 12:30 στο Γραφείο του Δημάρχου. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:
1. Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων έτους 2015 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμυνταίου.
2. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα ‘’ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ’’ του ΘΩΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ του ΧΡΗΣΤΟΥ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ξινού Νερού.
3. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα ‘’ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ’’ της ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΝΑΝΟΥ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Βαρικού.
4. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα ‘’ΚΑΦΕΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ’’ της ΑΘΗΝΑΣ ΒΛΑΧΙΔΟΥ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Φιλώτα.
5. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα ‘’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ IV, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ’’ της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κέλλης.
6. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα ‘’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ IV, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ’’ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΖΕΛΑΚΗ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Μανιακίου.
7. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα ‘’ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ’’ της ΑΦΟΙ Α. ΝΑΟΥΜΙΔΗ Ο.Ε. που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγ. Παντελεήμονα.
8. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα ‘’ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ’’ της ΑΦΟΙ Α. ΝΑΟΥΜΙΔΗ Ο.Ε. που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγ. Παντελεήμονα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)