ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ENTERPISE GREECE

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Enterprise Greece κ. Στάικο Χρήστο στην Αθήνα στις 15-03-2016. Σκοπός της συνάντησης ήταν η στήριξη των επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας με δράσεις εξωστρέφειας (εκθέσεις- καινοτομία). Αποφασίστηκε μια σειρά δράσεων συνεργασίας του Enterprise Greece με το Επιμελητήριό μας. Περιλαμβάνει συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στο Sial του Παρισιού 16-20 Οκτωβρίου 2016, με πραγματοποίηση γευσιγνωσίας από την Ελληνική πλευρά.
Το Επιμελητήριό μας θα συμμετέχει με τοπικά προϊόντα αναδεικνύοντας την Φλώρινα ως γαστρονομικό προορισμό. Επίσης, θα ακολουθήσουν και άλλες συμμετοχές σε εκθέσεις στη Ν. Υόρκη και στο Dubai. Τέλος, στην καινοτομία αναδείχθηκε η ανάγκη υδατογραφήματος στην συσκευασία των προϊόντων με σύντομη περιγραφή (video) της συλλογής και μεταποίησης των τοπικών προϊόντων.
Το Επιμελητήριο Φλώρινας σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, θα συνεχίσει να στηρίζει τις επιχειρήσεις με δράσεις εξωστρέφειας και προβολής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΦΑΝΗ ΜΟΤΕΣΝΙΤΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

21η ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ