40 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 66ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

66χρονο ημεδαπό, για μεταφορά-κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη οπλοκατοχή συνέλαβαν στο Καλοχώρι Καστοριάς , αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου και του Αστυνομικού Τμήματος Νεστορίου. Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, στο Καλοχώρι Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 66χρονος, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι κατείχε και μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας τρεις (3) ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν -24- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -39- κιλών και -770- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν:
39 κιλά και 770 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
ένα (1) κινητό τηλέφωνο και
μία (1) κάρτα SIM .
Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 66χρονου στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
τρεις (3) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -794- γραμμαρίων,
τριακόσια τριάντα τρία (333) δισκία χαπιών , που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.
δυο (2) πιστόλια μετά των γεμιστήρων και
δεκαοκτώ (18) φυσίγγια
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)