ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κοινή συνάντηση των Προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς & Φλώρινας παρουσία και του μέλους του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΜΠΑΝΤΟΛΑ Στέργιου με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ  πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την  Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016. Στη συνάντηση ενημερώθηκε ο επιθεωρητής για τα τρέχοντα προβλήματα των αστυνομικών της Δυτικής Μακεδονίας.Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά καλό κλίμα και πέρα των καθιερωμένων ευχών για την ανάληψη των καθηκόντων του, συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα ζητήματα που προέκυψαν από το προσφυγικό πρόβλημα, τη διάθεση των Διμοιριών Υποστήριξης προς ενίσχυση άλλων Υπηρεσιών εκτός Δυτικής Μακεδονίας, τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, την επικείμενη αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών και το μονίμως άλυτο στεγαστικό πρόβλημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και Καστοριάς.
Εκ μέρους μας ζητήθηκε οι διαταγές για ενίσχυση άλλων Υπηρεσιών, εκτός Δυτικής Μακεδονίας, να εκδίδονται σε εύλογο χρόνο προκειμένου οι Υπηρεσίες να τις συμπεριλαμβάνουν στην εβδομαδιαία υπηρεσία ώστε μετακινήσεις των συναδέλφων μας να γίνονται προγραμματισμένα καθώς επίσης και να υπάρξει ορθολογική χρήση των διμοιριών και γενικότερα των δυνάμεων με βάση της πραγματικές ανάγκες χωρίς να γίνετέ κατασπατάληση προσωπικού. Ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν και δεσμεύτηκε για την επίλυση αυτών που άπτονται της αρμοδιότητας του. Από την πλευρά μας αναμένουμε να ανταποκριθεί άμεσα και θετικά σε όσα τέθηκαν υπόψη τα οποία είναι ζητήματα όχι μόνο της Αστυνομίας αλλά και της κοινωνίας και το νέο πνεύμα συνεργασίας που φαίνεται να επιδεικνύει να μετουσιωθεί σύντομα σε πράξεις προς όφελος όλων.
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Δ.Σ. ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ
Γρηγόριος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Θωμάς ΝΑΤΣΗΣ
Ιωάννης ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)