ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016  στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Φλώρινας που συμμετείχαν στους μαθητικούς διαγωνισμούς «Παιχνίδι και Μαθηματικά», «Ο ΘΑΛΗΣ», «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και «ΥΠΑΤΙΑ» και «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» του Παραρτήματος Ημαθίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος θα ήθελε να δώσει θερμα συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς. Τους εύχεται να συνεχίσουν τις προσπάθειες για ακόμα υψηλότερες διακρίσεις. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των σχολείων που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και που συνέδραμαν ουσιαστικά στην πραγματοποίησή τους.Τέλος να ευχαριστήσει την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την υποστήριξη και την άριστη συνεργασία της.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)