Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016  στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Φλώρινας που συμμετείχαν στους μαθητικούς διαγωνισμούς «Παιχνίδι και Μαθηματικά», «Ο ΘΑΛΗΣ», «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και «ΥΠΑΤΙΑ» και «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» του Παραρτήματος Ημαθίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος θα ήθελε να δώσει θερμα συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς. Τους εύχεται να συνεχίσουν τις προσπάθειες για ακόμα υψηλότερες διακρίσεις. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των σχολείων που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και που συνέδραμαν ουσιαστικά στην πραγματοποίησή τους.Τέλος να ευχαριστήσει την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την υποστήριξη και την άριστη συνεργασία της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.