Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΙΟ "ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ

Το Επιμελητήριο Φλώρινας συγχαίρει το μέλος του Οινοποιία "ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ" και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη του κ. Χρήστο Μπόσκο, όπου στον διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY από 6.000 κρασιά από όλον τον κόσμο , το νέο μονοποικιλιακό κρασί της εταιρίας το λευκό Sauvignon Blanc 2015 Vegoritis κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο , ενώ το ίδιο κρασί στον 16ο Διεθνή διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης το αργυρό. Επίσης το ερυθρό κρασί Μύλος 2013, στον διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY στο Βερολίνο, κατέκτησε για δεύτερη φορά το ασημένιο μετάλλιο.
Οι συνεχόμενες διακρίσεις τόσο της εταιρίας "ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ" όσο και άλλων εταιριών στον τομέα του κρασιού και γενικότερα στον αγροδιατροφικό αναδεικνύουν την περιοχή ως οινοποιϊκό και γαστρονομικό προορισμό. Το μεράκι , η εργασία , η διάθεση για προσφορά , η αγάπη για τον τόπο δίνουν αυτά τα αποτελέσματα.
Το Επιμελητήριο μας αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανο για τις συνεχόμενες διακρίσεις των επιχειρήσεών μας και δηλώνει πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.