ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συλλογή εφοδίων για τους πρόσφυγες από τον Δικηγορικό Σύλλογο Φλώρινας με προσφορές εκτός των συναδέλφων δικηγόρων, των δικαστών, των υπαλλήλων αλλά και μεγάλου αριθμού ανώνυμων πολιτών. Η πολυάριθμη συμμετοχή των πολιτών, πέραν της αξίας και του είδους των συγκεντρωθέντων ειδών, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική αλλά και ενδεικτική της διάθεσης των κατοίκων της Φλώρινας να συμπαρασταθούν σε ένα φαινόμενο ανθρωπιστικής κρίσης. Την μεταφορά και παράδοση των συγκεντρωθέντων ειδών στην Ειδομένη και στην περιοχή του Κιλκίς επιμελήθηκε ο ίδιος ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας που συνόδευσε το κλειστό φορτηγό με τον αντιπρόεδρό του Βασίλη Καραντζίδη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στον συμπολίτη μας Μιχάλη Ιωάν. Πασχαλίδη που ευγενώς και αφιλοκερδώς προσέφερε το φορτηγό του και βέβαια στον οδηγό Αλέξανδρο Χάτζιο.

Η πιο όμως συγκινητική και όμορφη στιγμή, πέραν της δουλειάς των συναδέλφων που επιμελήθηκαν την συγκεντρωση και διαχωρισμό αλλά και συσκευασία των ειδών κατά κατηγορίες, όλες τις τελευταίες ημέρες, (αφού χρειάστηκε να παραταθεί ο χρόνος συγκέντρωσης επί πέντε ημέρες λόγω μεγάλης προσέλευσης), ήταν και η συμμετοχή τους την Κυριακή το πρωί για την τελική φόρτωση και τον διαχωρισμό τους.Θερμές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη σε όλους, ευχές των οποίων και εμείς γίναμε δέκτες από τους παραλήπτες της βοήθειας.
Η δραστηριότητα αυτή απέδειξε για άλλη μιά φορά ότι μπορούμε να βοηθήσουμε όταν υπάρχει διάθεση για αλληλεγγύη της οποίας όλοι μπορεί κάποτε να γίνουμε αποδέκτες της..!!!
Δημήτρης Π. Στεφανίδης
Πρόεδρος Δ.Σ. Φλώρινας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)