Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)

Με την παρουσίαση των προγραμμάτων που υλοποιηθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2014-2015 και την έκθεση κατασκευών τεχνολογίας των μαθητών και μαθητριων του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας που δημιουργησαν  στο πλαισιο του μαθηματος της Τεχνολογιας με την καθηγητρια κ. Αγγελικη Καραπετρου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των μαθητών για αυτή τη σχολική χρονιά.


Στην έκθεση κατασκευων γονείς και παρευρισκόμενοι ξεναγηθηκαν μέσα από της δημιουργίες  των παιδιών στην παράδοση και τα παραδοσιακά επαγγέλματα.


Στο πλαίσιο της σχολικής χρονιάς οι μαθητές υλοποιησαν πρόγραμμα μέσω των οποίων ήρθαν κοντά με την ιστορία, τον πολιτισμό, το θέατρο αλλά και την ανταλλαγή απόψεων με νεους ανθρωπους απο άλλες χώρες για τον τρόπο ζωής,εκπαίδευσης αλλά και την ιστορία και τον πολιτισμό των χωρών αυτών.


Φωτογραφίες όλων των έργων των μαθητών στην έκθεση τεχνολογίας του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.