Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς-Τμήμα Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων, Αρχαιογνωστικής Έρευνας και Μουσείων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, συμμετέχουμε στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2015 με τρεις εκπαιδευτικές δράσεις, για Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία, σε τρεις χώρους, με θέμα:
'ΜΟΥΣΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ', 13 Μαΐου με 21 Μαΐου από τις 09:30 έως 12:30 Η ιστορία μιας πέτρας: από το ποτάμι ... στο νεολιθικό σπίτι
ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΝΕΟΛΙΘΙΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΥΓΗΣ, 13 Μαΐου με 15 Μαΐου & 19 Μαΐου με 20 Μαΐου
σε συνεργασία με ερευνητές των Ανασκαφών Αυγής
Με χώμα & νερό ... για κατασκευές σπιτιών & φούρνων, ειδωλίων και αγγείων
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, 14 Μαΐου και 20 Μαΐου σε συνεργασία με την ARCHEOART & RESTORATIONS και την κεραμίστρια Φανή Σκαμάγκη Κοινωνίες σε Λιμναία Οικοσυστήματα
ΟΙΚΟΜΟΥΣΕΙΟ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, 15 Μαΐου και 19 Μαΐου

Τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, Δευτέρα 18 Μαΐου και ώρα 19:00-21:00 σας προσκαλούμε στο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στο ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ στη Συνάντηση Εργασίας Αρχαιολόγων, Εκπαιδευτικών, Τοπικών Αρχών & Φορέων με θέμα:
'Διαδράσεις Αρχαιολογικής Έρευνας, Μουσείων & Εκπαίδευσης
για την Τοπική Ανάπτυξη'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.