Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΝΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 23 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΡΤ3

Σήμερα  Δευτέρα 11 Μάη 2015, με τη συμπλήρωση 23 μηνών ενός επίμονου και ανυποχώρητου αγώνα που κατέληξε σε μια πρώτη νίκη (την επαναλειτουργία της ΕΡΤ), εμείς οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ3, διοργανώσουμε μία ανοιχτή σε κοινωνία και αλληλέγγυους "γιορτή νίκης, αντίστασης, αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας" στην Αγγελάκη 14 (πεζόδρομος στο κτίριο Ραδιοφωνίας) στις 8 το βράδυ.

Οι 23 μήνες από το "μαύρο" στην ΕΡΤ, οι 23 μήνες αυτοδιευθυνόμενου αγώνα και αυτοδιαχειριζόμενης παραγωγής προγράμματος από τους ΟΡΘΙΟΥΣ εργαζόμενους της ΕΡΤ3 δεν είναι μόνο μια καλή αφορμή για να γιορτάσουμε μαζί σας αυτήν την –κατ’ αρχή- νίκη ενάντια στην πραξικοπηματική επιβολή του «μαύρου», αλλά και για να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την πλήρη δικαίωση των αιτημάτων μας όπως έχουν περιγραφεί από πολύ νωρίς με το ομόφωνο κείμενο-πρότασή μας «ΠΟΙΑ ΕΡΤ ΘΕΛΟΥΜΕ».
Στη γιορτή μας εμφανίζεται το μουσικό σχήμα «Τα πάντα ρει» με ρεμπέτικο, έντεχνο, παραδοσιακό πρόγραμμα. Θα προβληθούν στο πανί του θερινού μας σινεμά στιγμιότυπα από τον 23μηνο αγώνα μας ενώ θα λειτουργήσει συλλογική κουζίνα με τη συνοδεία ποτών.

VENCEREMOS !

 Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.