Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΔΕΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ 3ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ. Ε.Ο. 4 ΚΟΖΑΝΗΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι, λόγω της έναρξης των εργασιών του έργου: «Κατεδάφιση Γεφυρών του ΟΣΕ στις διασταυρώσεις με τις Ε.Ο Κοζάνη - Λάρισα και Κοζάνη - Θεσ/νίκη», για το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 μέχρι Πέμπτη 21 Μαΐου 2015, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας για όλων των τύπων τα οχήματα από τον κυκλικό κόμβο Λάρισας - Θεσσαλονίκης προς την Ε.Ο. 3 Κοζάνης - Λάρισας. Η κυκλοφορία θα  συνεχίζεται μέχρι τον κόμβο  «Τσελίκα», όπου θα εκτρέπεται στην Περιφερειακή οδό του άλσους «Κουρί» έως τον κόμβο με την Ε.Ο. 4 Κοζάνης - Θεσσαλονίκης (Στρατόπεδο Ρωμανέλη) και αντιστρόφως.

Επιπλέον, για τα Ι.Χ. οχήματα, εκτός των βαρέων και την εξυπηρέτηση των παρόδιων επιχειρήσεων, θα γίνεται εκτροπή στον κυκλικό κόμβο, στη διασταύρωση της Εθνικής οδού Κοζάνης - Θεσσαλονίκης με το δημοτικό δρόμο προς περιοχή  «Κασλά» (σούπερ μάρκετ  «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ») και στην συνέχεια, μέσω του δημοτικού δρόμου, προς περιοχή «Κασλά»  και ανώνυμης δημοτικής οδού, θα επανέρχονται στην Ε.Ο. Κοζάνης - Θεσσαλονίκης, μετά την εν λόγω γέφυρα και αντιστρόφως.
Κατά την διάρκεια των εργασιών θα ληφθούν από την Ανάδοχο Εργοληπτική Κοινοπραξία, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και θα τοποθετηθεί η σήμανση που προβλέπεται από τις σχετικές προδιαγραφές, για την ασφάλεια οχημάτων τόσο στο τμήμα που γίνεται διακοπή κυκλοφορίας όσο και στο τμήμα από το οποίο θα γίνει εκτροπή της, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.