ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΗΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Τον Δήμαρχο Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλο επισκέφθηκε σήμερα ο Γενικός Πρόξενος των Η.Π.Α κ.Ρόμπερτ Σάντερς στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Φλώρινα. Ο κ. Σάντερς έδειξε τον ενθουσιασμό του για την περιβαλλοντική ομορφιά που περιβάλλει την περιοχή αλλά και για τη χροιά την παραδοσιακή που διατηρούν τα κτίρια και ειδικά αυτό του Δημαρχείου. Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στη διάθεση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Προξενείου για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της περιοχής.





Ο Δήμαρχος Φλώρινας έδωσε στον Πρόξενο ενα βιβλίο για την Φλώρινα και παραδοσιακά Γλυκά της περιοχής ενώ απο την πλευρά του ο Πρόξενος δώρισε στον Δήμαρχο την σφραγίδα των Η.Π.Α και του Προξενείου καθώς επίσης και ένα βιβλίο με τη τέχνη της Αμερικής. 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)