Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΗΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Τον Δήμαρχο Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλο επισκέφθηκε σήμερα ο Γενικός Πρόξενος των Η.Π.Α κ.Ρόμπερτ Σάντερς στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Φλώρινα. Ο κ. Σάντερς έδειξε τον ενθουσιασμό του για την περιβαλλοντική ομορφιά που περιβάλλει την περιοχή αλλά και για τη χροιά την παραδοσιακή που διατηρούν τα κτίρια και ειδικά αυτό του Δημαρχείου. Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στη διάθεση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Προξενείου για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας έδωσε στον Πρόξενο ενα βιβλίο για την Φλώρινα και παραδοσιακά Γλυκά της περιοχής ενώ απο την πλευρά του ο Πρόξενος δώρισε στον Δήμαρχο την σφραγίδα των Η.Π.Α και του Προξενείου καθώς επίσης και ένα βιβλίο με τη τέχνη της Αμερικής. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.