ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Την θέση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της κατασκευής της Μονάδας «Πτολεμαΐδα V», μετέφερε –και δια ζώσης- στο Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, κατά τη διάρκεια της σημερινής πρώτης επίσημης συνάντησής τους στο γραφείο του.

Πλην τούτου, ο κ. Περιφερειάρχης διαβεβαίωσε το Προεδρείο του Σωματείου για την ταυτόσημη θέση της Πολιτικής ηγεσίας και της ηγεσίας της ΔΕΗ, καθώς από τις επαφές και τις συνομιλίες που έχει σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, αυτή είναι η εικόνα που αποκομίζει, διαψεύδοντας έτσι κατηγορηματικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αναβολή της κατασκευής.
Σε ό,τι έχει να κάνει με την 3η Μονάδα του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, Περιφέρεια και Συνδικάτο συμφώνησαν στο ότι αναμένουν την απόφαση της Κομισιόν επί του αιτήματος του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ως προς την ένταξη (της εν λόγω μονάδας) στο καθεστώς των Μονάδων του άρθρου 33 της Οδηγίας 2010/75/ΕΕ, που θα σημαίνει παράταση λειτουργίας.
Αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα των ζητημάτων που υπάρχουν ήδη στην ατζέντα, αλλά και αυτών που θα κληθούν να διαχειριστούν στο άμεσο και απώτερο μέλλον, τόσο ο κ. Καρυπίδης όσο και το Σωματείο εξέφρασαν την ανάγκη να διατηρήσουν την αγαστή συνεργασία, αφήνοντας ανοιχτούς τους διαύλους του διαλόγου, επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των ζητημάτων, με γνώμονα πάντα το κοινό καλό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)