ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ 8 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Εναν 44χρονο ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (42 και 48 χρονών) για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
συνέλαβαν στην Διασταύρωση Μανιακών Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε ο 44χρονος και στο οποίο επέβαινε ο 42χρονος βρέθηκαν εντός αυτού οκτώ (8) θρησκευτικές εικόνες, των οποίων την κατοχή δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.
Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης εντοπίστηκε άλλο ένα Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε ο 48χρονος και το οποίο θα λειτουργούσε ως προπομπός, προκειμένου οι προαναφερόμενοι να αποφύγουν πιθανό επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.
Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, οι τρεις (3) συλληφθέντες είχαν εισέλθει τις απογευματινές ώρες της 09-05-2015 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Τρίγωνο Φλώρινας και αφαίρεσαν από κοινού τις οκτώ (8) εικόνες θρησκευτικής λατρείας. Κατασχέθηκαν:
οκτώ (8) εικόνες,
δύο (2) Ι.Χ.Ε.,
τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και
το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων είκοσι ευρώ (520€). Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΙΑΠ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ