Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με 8 θέματα στη. Ημερήσια διάταξη της συνεδριάζει τη Δευτέρα 18 Μαϊου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η Συνεδρίαση θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις  18  Μαΐου στις 13:30 και στο Γραφείο του Δημάρχου.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης ειναι τα παρακάτω:
Ψήφιση Πιστώσεων οικονομικού έτους  2015.
Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου για λήψη απόφασης αναφορικά  με την εκτέλεση της 29/2015 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Φλώρινας σχετικά με την πληρωμή μελέτης της ΑΝ.ΦΛΩ.
Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου για λήψη απόφασης αναφορικά  με την εκτέλεση της 40/2015 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Φλώρινας σχετικά με την πληρωμή μελέτης της ΑΝ.ΦΛΩ.
Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου για λήψη απόφασης αναφορικά  με την εκτέλεση της 41/2015 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Φλώρινας σχετικά με την πληρωμή μελέτης της ΑΝ.ΦΛΩ.
Καθορισμός όρων για την εκμίσθωσης  δημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Αγραπιδιάς  έκτασης 8,19 στρ.
Καθορισμός όρων για την εκμίσθωσης  δημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Βαρικού έκτασης 6,134 στρ.
Καθορισμός όρων για το αναψυκτήριο στην περιοχή ‘’ΠΕΥΚΑΚΙΑ’’ του  Δήμου Αμυνταίου.
Εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2015 και κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.