Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ"ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ημερίδα με θέμα: «Το Αλκοόλ και οι συνέπειές του» διοργανώνει σήμερα στις 10:00 το Γυμνάσιο Φιλώτα με τη συνεργασία Τοπικών Φορέων στο χώρο του Γυμνασίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα «Μη φοβάσαι τους κινδύνους, αντιμετώπισέ τους".
Την Ημερίδα οργανώνει η υπεύθυνη του προγράμματος του Γυμνασίου κ. Μαλτή Ευδοκία-Ευθαλία, ΠΕ01 Θεολόγος, με το εξής πρόγραμμα:
Εισήγηση του Εκπροσώπου της Διεύθυνσης της Ελληνικής Αστυνομίας Φλώρινας κ.Δημόπουλου Δημητρίου, Αστυνόμου Α΄, με θέμα: «Αλκοόλ και τροχαία ατυχήματα – Πώς διενεργείται ο έλεγχος μέθης (αλκοτέστ)».
Εισηγήσεις
 κ. Κυριαζή Λουκά, Γενικού Ιατρού
 κ. Μίχα Σωτήριου, Γενικού Ιατρού με θέμα: «Συνέπειες κατάχρησης Αλκοόλ στον ανθρώπινο οργανισμό».
Δρώμενο με μαθητές του Γυμνασίου.
Εισήγηση του Εκπροσώπου της Ομάδας Παρασκευής «Αμπέλου και Οίνου» του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου με θέμα: «Σωστή παρασκευή και χρήση κρασιού».
Συμπεράσματα έρευνας μαθητών της Ομάδας με θέμα «Το Αλκοόλ και η χρήση του». Παρουσίαση παράλληλων δραστηριοτήτων της ομάδας.
Παραδοσιακοί χοροί από χορευτική ομάδα μαθητών του Γυμνασίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.