Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ

Την Παρασκευή 8 Μαΐου του 2015 οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Σέλτσας (της Π.Ε. Φλώρινας) και Γιάννης Σηφάκης (Π.Ε. Πέλλας) συνάντησαν τον αναπληρωτή υπουργό περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη. Το βασικό θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την διαχείριση της λίμνης Βεγορίτιδας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης μεταφέρθηκε στον υπουργό η τρέχουσα κατάσταση και τα ερωτήματα που εγείρονται σχετικά με την διαχείριση των υδάτων τις λίμνης. Από την πλευρά του κ. Σέλτσα εκφράστηκε η πάγια θέση του ότι οποιοσδήποτε σχεδιασμός που επηρεάζει την κατάσταση της λίμνης αλλά και των παραλιμνίων εκτάσεων πρέπει να γίνει με γνώμονα την επιστημονική γνώση αλλά και με κύριο κριτήριο την αειφορία της ευρύτερης περιοχής.

Κωνσταντίνος Σέλτσας
Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας
ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.